Deviso

 

Deviso

Alle vores STU’er bliver fulgt nøje, med vores effektmålingsværktøj Deviso, der synliggør, fremskridt, stagnation og tilbagegang. Som nævnt under ’uddannelsen’, bruges Deviso™ også til en månedlig evaluering med den unge. Deviso anvendes således både som udgangspunkt for dialog med STU’erne, og som redskab til vurderinger og evalueringer i overgangene. Ved afsluttet forløb, får STU’erne et kompetencebevis med karakterer, visuel fremstilling af progression i forløbet og oversigt over opnåede kompetencer.

 

Èn gang om måneden tager vi os ekstra tid til en dybere snak med den enkelte unge. Med udgangspunkt i data fra Deviso™ taler den unge med kontaktpersonen om udviklingsområder og det generelle velbefindende. Månedsamtalen er ikke en ’banken-i-hovedet’ over hvad man ikke har lært, men en måde, at sammenholde den enkeltes uddannelses-/handleplan, med virkeligheden, og hele tiden holde øje med, at personen flytter sig i den ønskede retning.

 

– For hvis ikke, skal vi gøre noget andet, eller eleven skal flyttes til et andet tilbud. Deviso™ resultaterne sendes til forældre, hvis den unge er under 18 år.

 

Besøg Devisos hjemmeside her: www.deviso.dk

 

 

 

STU-en